Jannijanni.kroger(at)gmail.com
IG: jannikroger

Ensimmäinen koirani Eppu, walesinspringerspanieliuros, tutustutti minut koiraharrastamisen monipuoliseen maailmaan yli vuosikymmen sitten. Siitä lähtien talossa on aina ollut koiria, tällä hetkellä niitä on kotona kolme. Koirien tarkemmat esittelyt niiden omilla sivuilla, tsekkaa sivupalkista. Olen harrastanut useita lajeja ja kokeillut niin montaa ettei meinaa sormet riittää. Agility on aina ollut päälajini ja elämäni agilitykoira on agilityvalio ja arvokisoissakin näyttäytynyt kelpie Rumo. Olen kouluttanut useamman oman koiran alkeista kilpailevaksi ja kisannut sekä omilla että lainakoirilla. Kilpailuvietti ja voitontahto on vienyt ympäri Suomea kisaamaan ja kehittyäkseni parhaaksi versioksi itsestäni olen valmentautunut lukuisten huippuvalmentajien valvovan silmän alla. Vuosien saatossa olen myös itse kouluttanut muita, se on mahtavaa. Päivätyön salliessa teen sitä mielelläni edelleen.


Kiinnostus urheilukoiran huoltoon ja hyvinvointiin vei opiskelemaan urheilukoirahierojaksi vuonna 2010. Välissä tein kaikenlaista muuta, olen aina ollut ihminen, joka haluaa kaiken ja viilettää tuuliviirinä seikkailusta toiseen.... Palasin kuitenkin kropan huollon pariin aloittaessani 2016 kraniosakraaliterapian opinnot. Se alkoi nopeasti tuntua omalta. Hoidan koiria, hevosia, mitä ikinä, mahdollisesti vähän ihmisiäkin. :) Urheilukoiran fysiikka, sen kehittäminen & huoltaminen on pitkäaikainen intohimon kohde ja olenkin kehittänyt osaamistani luennoilla sekä itse opiskelemalla. Vuosien aktiivinen koiraurheilu on myös kerryttänyt kokemusta ja näkemystä mm. liikunnan jaksottamisesta ja ruokinnasta. Huippu-urheilija on osattava pitää huippukunnossa!

Olen itse aina ollut liikunnallinen ja senkin kautta kiinnostunut lihashuollosta. Tällä hetkellä teen lähinnä kuningaslaji agilitya tukevia harjoitteita, kuten nopeusvoiman kehittämistä mm. loikka- ja kuntosalitreenillä. 


Minä haluan pitää tämän rauhan
jossa minulla on elukat olkapäillä
tanssilattia vuorella
(Pentti Saarikoski)

Suositut tekstit