KuntoKojootti - hyvinvointia ja laatutarvikkeita koiraharrastajalle

Kyselin joskus aiemminkin tässä blogissa ainakin treeniseuran muodossa vilahtaneelta Marilta hieman hänen yrityksestään ja siitähän syntyi juttu. 

Mari Lustig puhuu paljon hyvinvoinnista ja sen vaikutuksesta suoritukseen kertoessaan äitinsä Tiina Lustigin kanssa pyörittämänsä yrityksen ideologiasta. KuntoKojootti keskittyykin sekä koiran että koiranohjaajan hyvinvoinnin tukemiseen. Tavoitteiden takana on pitkän linjan osaamista ja koiraharrastuneisuutta. Mari on omistanut koiria parikymmentä vuotta, kasvattaa siperianhuskyja ja kilpailee koirineen vetokoiralajeissa. Hänellä on kokemusta myös paimenkoirista ja eri harrastuslajeista, sekä huskyt että lapinporokoira Ninja ovat perehtyneet mm. tokoon, agilityyn ja pelastuskoirapuoleen.

Mari & Ninja agilitytreeneissä

KuntoKojootti myy tuotteitaan koiratapahtumissa ja verkkokaupassaan. Valikoimiin kuuluu Marin laadukkaiksi ja toimiviksi kokemia tuotteita esimerkiksi Back On Trackilta, Non-Stopilta ja Nutrolinilta. Mari haluaa myydä ainoastaan sellaisia tuotteita, joita voi rehellisesti suositella muille omien kokemuksiensa perusteella. Valikoimasta löytyykin kaikki tarpeellinen moneen menoon, sekä vetokoiralle että vaikkapa agilitykisaajalle. Myös koiran ohjaaja on muistettu, Tiina huolehtii ihmispuolen valikoimasta ja tarjoaa ruokasuunnitelmia.

Pääpaino toiminnassa on tapahtumamyynnissä. Päivät ovat toisinaan pitkiä ja raskaita, myyntipäivän työurakka alkaa jo paljon aiemmin sopivien tapahtumien etsimisellä ja tuotteiden tilaamisella. Ennen tapahtumaa on myös tehtävä mainokset ja hintalaput. Myyntipäivä alkaa tavaroiden ja myyntipöytien pakkaamisella ensin autoon ja sitten perillä ulos autosta. Kannettavaa ja käveltävää riittää, ennen kuin varsinainen myyntityö voi alkaa.

Ennen oman koira-alan yrityksen pyörittämistä Mari työskenteli eläintarvikeliikkeissä kymmenen vuoden ajan. Hän tietää hyvin, mikä myyjän työssä on palkitsevinta niinä pitkinäkin päivinä: se, kun voi todella auttaa asiakasta. Kun oikea tuote löytyy, oli se sitten oikeanlainen öljy tai sopivat vetovaljaat, sekä asiakas että Mari ovat tyytyväisiä.

Mari työskentelee yrityksensä lisäksi muualla, joten ainakaan toistaiseksi toiminta ei ole kokopäiväistä. Suunnitelmia kuitenkin on Marin aloittaessa urheilukoirahierojaopinnot Tampereen koirahierojakoulussa. Jatkossa Mari haluaa tarjota monipuolisempia palveluja ja lisää hyvinvointia hieronnan merkeissä. Tulevaisuudessa siintää haave omista tiloista, joissa hoitaa koiria ja myydä tarvikkeita. Toistaiseksi Mari ja Tiina kuitenkin pakkaavat aamuvarhaisilla auton täyteen myytävää ja jalkautuvat kisapaikoille koiraurheilijoiden keskuuteen.

KuntoKojootti

Kommentit

Suositut tekstit