So live like you’re never living twice


Jopa kelpie on väsynyt, mutta onnellinen päivän treenirupeaman jälkeen. Niin ja jopa kelpie makaa lätäkössä. Kelpie inhoaa lätäköitä. Yleensä.

Tänään oli ratapäivä ja näppärästi improvisoituun rataan kuului avokulma kepeille takaleikalla, käännöshifistystä hypyillä setillä sokkari-valssi-sokkari-takaleikka-valssi ja kaikki kontaktit. Jostain käsittämättömästä syystä kepit olivat vaikeat, siis vielä niin että sisään mentiin heleposti, mutta loppu takkuili. No hyvä niin, päästiinpä vääntämään oikein olan takaa! Käännöksiäkin hiottiin kerta jos toinenkin. Lisäksi Rumo teki vielä erikseen keinulla rutiiniharkkaa, siis toistoja, toistoja ja toistoja.

Pannari aloitteli tottiksilla ja varsinaiset bileet pidettiin käännöshifihyppypätkän ja keinun parissa. Superkeinut! Rimoja kopsahteli kanveesiin, hmph.

Sit loppuverkka, palkkarit huiviin, kotona BOTit niskaan ja reilun parin tunnin päästä rauhallinen, palauttava lenkki kauniissa säässä. Loppusilaus vielä kevyillä rentouttavilla hieronnoilla, Rumon selkä kertoi tehneensä tänään todella kovaa töitä. Niin sen pitää ollakin.

Kommentit

Suositut tekstit